Schwan Cosmetics investuje do budoucnosti s technologiemi od Geocore

Slyšeli jste už o značce Schwan? Pravděpodobně ano, ale nevybavíte si hned, co značka vyrábí? Poradíme vám. Pokud někdo ve vaší domácnosti používá kosmetickou tužku na oči, je velmi pravděpodobné, že na ní najdete symbol malé labutě. Ta je právě signifikantním logem této německé značky.

Schwan jako lídr kosmetického průmyslu

Firma Schwan vznikla v roce 1865 a kosmetickému průmyslu se intenzivně věnuje od roku 1975, kdy byla oficiálně představena první kosmetická tužka ‚Schwan Eyebrow Pencil‘. Mezi prvními nadšenci a zákazníky byl například i kosmetik Max Factor, který se nápadu hned chytl a odvezl jej do Ameriky. Od té doby se Schwan Cosmetics stal vůdcem globálního trhu v oblasti výroby kosmetických tužek a je profesionálním partnerem kosmetického průmyslu. Firma je také úspěšný lídr v udržitelných inovacích a je pro ni důležité vytvářet produkty, které kombinují kvalitu, estetiku a odpovědnost.

Druhé největší výrobní centrum v Českém Krumlově se rozšiřuje

Schwan Cosmetics je v současnosti největším světovým výrobcem dřevěné dekorativní kosmetiky a z toho důvodu neustále rozšiřuje své výrobní haly. Druhé největší výrobní centrum společnosti se nachází v Českém Krumlově a v roce 2016 se začalo rozšiřovat o dvě nové výrobní haly. Management společnosti Schwan oslovil nás, abychom do nových hal poskytli systémy pro sálavé fasádní vytápění a chlazení. Ty jsou integrované do sloupkopříčkové konstrukce prosklených fasád nových výrobních hal. Systému je v interiéru takřka neviditelný a oplývá komfortní funkčností bez jakéhokoliv hluku. Díky tomu, že jej navrhujeme na míru pro konkrétní fasádu, je schopen pokrýt celkovou ztrátu tepla u fasád a nejsou nutná další otopná tělesa.

Ekologie a spokojenost zaměstnanců jako hlavní priorita

Společnost Schwan Cosmetics dlouhodobě investuje do kvalitních systémů, které nezatěžují životní prostředí a mezi takové patří právě i systém, který jsme do halových fasád použili. Efektivní řešení, které jsme zvolili, se řadí mezi nejmodernější technologie s minimálním ekologickým dopadem, a zároveň přispívá i k fyzické a psychické pohodě zaměstnanců. A to právě z důvodu sálání tepla či chladu, nikoliv foukání a víření vzduchu, které je většinou příčinou nemocí a alergií. Udržitelnost projektů a záměr zpříjemnit zaměstnancům každodenní práci se v tomto případě určitě naplnil.


Další články v magazínu

Newsletter

Chcete dostávat novinky jako první? Zanechte nám zde váš email a dostávejte náš newsletter.