Staňte se součástí projektu, který pomáhá budovat lepší svět a rozvíjí ty, kteří jej budou zodpovědně navrhovat.

Představte celému světu, jaká je vaše nabídka v oblasti architektury. Zapojte se aktivně do vzdělávání nastávající generace architektů našeho věku a odměňte se tím, že se vaše produkty stanou součástí jejich projektů. Zapojením se do vzdělávání mladé generace obohatíte i sami sebe a pomůžete rozšířit dobrá řešení. Nadnárodní projekt INSPIRELI propojuje globální architektonickou komunitu ve 142 zemích se společnostmi vytvářejícími inspirativní zelené technologie a produkty.

Zakladatelé projektu

Bořek Šípek

Světoznámý český výtvarník, architekt, designér a vysokoškolský učitel, známý zejména jako tvůrce skleněných uměleckých objektů a nábytku nebo jako hlavní architekt správy Pražského hradu z období prezidenta Václava Havla.

Screenshot 2021-12-06 at 11.30.48
Screenshot 2021-12-06 at 11.30.40

Václav Havel

Český dramatik, esejista, disident a kritik komunistického režimu, později politik a státník. První prezident České republiky. Čtvrtý Evropan, kterému se dostalo cti umístění jeho busty v budově amerického Kongresu.

Karel Smejkal

Architekt, spisovatel, vědec, vysokoškolský učitel. Vicepresident České Obce Architektů (2017-19), zakladatel sdružení Czech Deco Team, člen Amerického Institutu Architektů.

Screenshot 2021-12-06 at 11.30.55

INSPIRELI připravuje: celosvětová soutěž na návrh rozsáhlého přímořského resortu

INSPIRELI bylo pověřeno vyhlášením celosvětové soutěže na návrh resortu v Chorvatsku. Resort bude realizován v rozsahu cca 70 rekreačních vil. Jedná se o první projekt, který bude v rámci INSPIRELI nejen navržen, ale i kompletně realizován. Partnerské firmy získají možnost stát se jedním z dodavatelů. Po dobu výstavby cca do roku 2023 bude veškerá činnost monitorována a zkušenosti z realizace každého partnera budou marketingově bohatě prezentovány. Účastnící se firmy tedy získají možnost co nejlépe se odprezentovat a stát se ideální volbou pro budoucí projekty architektů. Další projekty se připravují.

Naše role v projektu INSPIRELI

Společnost GeoCore je v tomto projektu partnerem a poradcem. Já osobně působím jako technologický specialista, který kontroluje a vybírá, zda jsou zúčastněné společnosti dostatečně inovativní a zda jsou jejich technologie skutečně ekologické.

Staňte se součástí projektu, který pomáhá budovat lepší svět a rozvíjí ty, kteří jej budou zodpovědně navrhovat!

Rád vám poskytnu jakékoliv další informace o projektu a budu se těšit zprávy od vás.

Zdeněk Matějovský
Education technology specialist
INSPIRELI EDUCATION
[email protected]
+420 777 970 289