Zpříjemníme alergikům jaro

Jaro je pro většinu z nás vítaná změna, bohužel ale začíná i trápení většině alergiků. Slunce, příjemné teploty a kvetoucí stromy nevyváží volné dýchání bez kýchání, kašlání a nekonečného smrkání.

Podle nové studie mnichovské Technické univerzity a výzkumného centra Helmholtz nám vdechovaný pyl snižuje naší obranyschopnost proti virům. Pyl totiž narušuje imunitní odpověď našeho těla na vir v dýchacích cestách. I pro alergika samozřejmě lze vytvořit bezpečné místo, kde se může nadechnout zdravého a čistého vzduch bez pylů i v jarních dnech. Opatření jako spánek se zavřeným oknem, větrání pouze ráno nebo ihned po dešti nebo eliminování koberců a záclon v domácnosti jsou účinná…

Ale i alergici si mohou dopřát řádnou porci čerstvého vzduchu bez obav. Vzduch v uzavřených místnostech spolehlivě vyčistí ionizační čistička BION Fit Spot. Funguje na bázi ionizace vzduchu, tak jak je tomu v přírodě. Při ionizaci dochází k nabití molekul kyslíku, které pak na sebe shlukují jemné nečistoty ze vzduchu, tedy i pyly, které pak díky své zvýšené váze klesnou na zem, kde je pak snadné je odstranit. Ionty molekul kyslíku reagují i se vzdušnou vlhkostí, díky tomu vzniká peroxid vodíku, který ničí i proteinové struktury plísní, virů a bakterií, ty se pak stávají neškodnými. Ionizátory tedy nepomáhají jen při pylové alergii, ale třeba i při alergiích na plísně a roztoče.

IONIZÁTOR BION FIT SPOT

  • Vhodný do menších prostor
  • 15 – 30 , průtok vzduchu
  • 117 m³ / hod. Pro větší prostory je možné zařízení kombinovat a optimálně rozmístit.
  • Vyrobíme i zařízení na míru přesně podle Vašich potřeb.